Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Leuk – Lekker – Leerzaam Gezellig – Anders

Als voorzitter van afdeling Friesland ’96 wil ik een nieuwe slogan introduceren voor al de veranderingen waar we voor komen te staan, en deze luidt:

Duivensport altijd in beweging

 

Dat geldt ook voor onze Manifestatie/prijsuitreiking.

Er is een enthousiaste groep sportvrienden bereid gevonden deze uitdaging aan te gaan om de afdelingsprijsuitreiking op een andere en gedurfde wijze te organiseren. Vanaf komende zaterdagochtend zal er om de 2 weken een zgn. FUIDJOURNAAL worden uitgezonden, om daarin telkens een tipje van de sluier op te lichten over deze bijzondere dag.

Wij organiseren dit voor al onze leden. Naast onze kampioenen en jeugdleden zijn alle liefhebbers met partner van harte welkom. Het wordt dus echt een feest voor ons allemaal.

Belangrijk is om deze dag vast in je agenda te schrijven. Het wordt gehouden op  zaterdag

2 december.

Wordt vervolgd!!

sjk

Simon Kuipers

 

Wijziging losplaats

Vorig jaar is er door onze convoyeurs aangegeven dat de losplaats Tienen geen geschikte losplaats is voor een afdelingslossing.
De losplaats Tienen bied plaats aan 2 tot maximaal 4 containers en er dienen geen geparkeerde auto’s of evenementen te zijn.
Wij gaan morgen zeker door met 3 containers en willen geen risico lopen dat er te weinig plaats is en een verantwoorde lossing van onze duiven niet gegarandeerd kan worden.
Daarom wordt de losplaat Tienen gewijzigd in Heusden Zolder.

De LC