Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Leuk – Lekker – Leerzaam Gezellig – Anders

Als voorzitter van afdeling Friesland ’96 wil ik een nieuwe slogan introduceren voor al de veranderingen waar we voor komen te staan, en deze luidt:

Duivensport altijd in beweging

 

Dat geldt ook voor onze Manifestatie/prijsuitreiking.

Er is een enthousiaste groep sportvrienden bereid gevonden deze uitdaging aan te gaan om de afdelingsprijsuitreiking op een andere en gedurfde wijze te organiseren. Vanaf komende zaterdagochtend zal er om de 2 weken een zgn. FUIDJOURNAAL worden uitgezonden, om daarin telkens een tipje van de sluier op te lichten over deze bijzondere dag.

Wij organiseren dit voor al onze leden. Naast onze kampioenen en jeugdleden zijn alle liefhebbers met partner van harte welkom. Het wordt dus echt een feest voor ons allemaal.

Belangrijk is om deze dag vast in je agenda te schrijven. Het wordt gehouden op  zaterdag

2 december.

Wordt vervolgd!!

sjk

Simon Kuipers

 

Situatie rondom de 2e natourvlucht

Ons uitgangspunt is om a.s. zaterdag een wedvlucht te hebben, maar de weersverwachtingen voor morgen zijn verre van ideaal, dus zal er ingespeeld moeten worden op de situatie.

Op advies van Zimoa zou een noordelijker en oostelijker losplaats de voorkeur genieten en daarom hebben wij besloten om vanavond met de duiven naar Gennep te rijden.
Onze verwachting is dat daar morgen de beste omstandigheden zullen zijn.
Mochten wij onverhoopt toch uitstellen naar zondag, dan zullen wij zaterdagmiddag met de duiven naar Weert rijden, waar de duiven worden verzorgt en zondagmorgen worden gelost.
De omstandigheden voor zondag zijn vele malen beter dan zaterdag maar wij hopen daar geen gebruik van te hoeven maken.

De LC