Kalender

Gezocht: Website beheerder

Tegenwoordig informeren wij onze leden steeds meer via de website.

Dat is handig en gaat snel. Het bijhouden en vullen van de website vergt de nodige tijd. In de praktijk blijkt dat wij als bestuur die tijd niet altijd in voldoende mate hebben.

Daar komt bij dat we eigenlijk nog meer informatie op de site willen zetten. Om de site informatiever maar vooral ook veel leuker te maken. In overleg met de PR-commissie heeft dit ons doen besluiten om te zoeken naar een website-beheerder (m/v).

 

Taak

De belangrijkste taak van de website-beheerder is het up-to-date houden van de website van de afdeling Friesland’96. Dit houdt in het plaatsen en deels zelf maken van teksten over actuele duivenzaken, plaatsen van advertenties, bijhouden van de agenda. Dit in samenwerking met het bestuur en de commissies.

 

Een ander aandachtspunt is het verbeteren van de toegankelijkheid van de site. Het inrichten van de site zodat zoveel mogelijk leden op een eenvoudige manier de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

 

Een derde punt is het promoten van de duivensport. Door interessante en leuke onderwerpen te bedenken en te plaatsen willen we de site leuker en aantrekkelijker maken.

 

Verder kan gedacht worden aan:

  • koppelingen onderhouden met andere websites en social-media

  • het inrichten en versturen van nieuwsbrieven vanuit de website

  • adviseren van bestuur en PR-commissie m.b.t. relevante zaken

  • het analyseren van statistieken/bezoekcijfers van de site en het doen van aanbevelingen hierover

 

Wanneer u interesse heeft, kunt u zich melden bij het bestuur. Graag binnen twee weken.

 

Het bestuur