Kalender

Wederom een mooi initiatief in de duivensport

Duivenhok gezocht!

De leden van PV de Doorzetters zoeken nadrukkelijk de verbinding met de omgeving. Na eerder een bericht over het samen optrekken met de een voetbalelftal, en op die manier positief de duivensport uitdragenen de verbinding met de omgeving zoeken, nu het volgende mooie initiatief!

PV de Doorzetters hebben vergevorderde plannen om op zorgboerderij “De Maargieshoeve” te Steenwijk te starten met, zo zij het zelf noemen, “een duivenproject”.

Op de zorgboerderij gaat de vereniging een duivenhok plaatsen. Onder de naam “team Maargieshoeve” worden (alle) bewoners en leden lid van vereniging PV de Doorzetters. Om te starten ontvangen alle bewoners en leden een jonge duif van de leden van PV de Doorzetters, waarmee in 2018 dus als team gevlogen gaat worden. Alle leden en bewoners krijgen een personal duivencoach en na de vlucht een aparte onderlinge uitslag.

Wat een prachtig initiatief binnen de duivensport! Een initiatief wat getuigt van een grote sociale betrokkenheid en hopelijk voor alle bewoners en leden een mooie hobby.

Als bestuur steunen we dergelijke initiatieven van harte. Mooie bindende initiatieven die de duivensport in een goed daglicht zetten. Daarom wil het bestuur graag de website van de afdeling Friesland ’96 beschikbaar stellen voor deze advertentievraag van PV de Doorzetters:

Duivenhok gezocht!

Misschien zijn er liefhebbers die na het seizoen een nieuw hok plaatsen of en het oude hok te koop zetten of kwijt willen. Denk dan aan dit mooi initiatief en de zorgboerderij “De Maargieshoeve”. Om dit duivenproject werkelijkheid te laten worden, is het hok het enige wat nog ontbreekt. Aan PV de Doorzetters zal het niet liggen, echt kanjers die doorzetters!

Voor info of contact ga naar  Jannes.Mulder@home.nl 

En kijk ook eens op http://www.maargieshoeve.nl/

Namens voorzitter Jannes Mulder van PV de Doorzetters

Wim Konter