Nu het vliegseizoen afgelopen is, komen de activiteiten van het ’stille seizoen’ weer prominenter naar voren. Vergaderingen, tentoonstellingen en prijsuitreikingen, normaalgesproken allemaal momenten waarop we elkaar zien en spreken. Door corona zal dat dit jaar helaas niet gaan zoals we dat graag willen. 
We hebben als bestuur daarom ook besloten dat ons succesvolle FUID-festival dit jaar geen doorgang zal vinden. In Ureterp maar ook andere locaties kunnen we niet op een veilige manier 200 tot 300 vrolijke duivenvrienden kwijt voor dit spektakel. Mocht het eind dit jaar toch beter lijken dan willen we proberen om begin 2021 alsnog een FUID-festival te organiseren. Dat beslissen we dan in december. Als dat niet lukt gaan we onze kampioenen en prijswinnaars op een andere manier in het zonnetje zetten. 
 
Najaarsvergadering
Onze ALV staat gepland voor 13 november, die vindt wel doorgang in Ureterp, al moeten we wel het nodige aanpassen om dat veilig te kunnen organiseren. Daarover binnenkort meer. Op de agenda staat in ieder geval een bestuursverkiezing. We zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden om samen met ons enthousiast de duivensport in afdeling 11 te dienen. Ben je of ken je een goede kandidaat, meld je dan aan bij onze secretaris.
Herman Brinkman maakt niet langer deel uit van het bestuur, hij heeft in het seizoen aangegeven te willen stoppen als bestuurslid. 
We bedanken Herman voor zijn enthousiaste en praktische inbreng in ons bestuur!
 
Tentoonstellingen
Meerdere leden hebben ons gevraagd of er ook een protocol komt voor tentoonstellingen. De COVID-19 werkgroep is met die vraag aan de slag. Op zich kan het inbrengen en keuren van duiven op een vergelijkbare manier als het inkorven gegaan is. Alleen een feestelijke dag in het clubgebouw met veel bezoekers is vanwege corona niet zo eenvoudig. Houd de komende tijd deze site in de gaten voor een update hierover
 
Het bestuur

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.