Beste leden,

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering is het landelijk vliegprogramma aangenomen. Een gezamenlijk vliegprogramma dat op dezelfde tijd begint, eindigt en een gelijk aantal vluchten heeft die tellen voor de Nationale kampioenschappen.

Signalen ontvangen
Vanuit de verenigingen en leden hebben wij signalen ontvangen over de ervaringen met het huidige programma. Ook op basis van uw deelname aan de verschillende vluchten heeft u de animo voor bepaalde vluchten of onderdelen aangegeven.

Samenwerking tussen afdeling 10 & 11
Het afgelopen jaar hebben de afdelingen 10 & 11 intensief samengewerkt op het gebied van vervoer en de organisatie van vluchten. De beide besturen zien in de beide afdelingen veel overeenkomsten in de ervaringen met het huidige vliegprogramma. Daarom is er besloten om in gezamenlijkheid onderzoek te doen naar de ervaringen. Hiervoor is een projectgroep samengesteld met de volgende personen; Wim Konter, Theo Boelens, Gerald Ensing en Klaas Talen.

Enquête
De werkgroep gaat op basis van de signalen een aantal concept vliegprogramma’s uitwerken en deze voorleggen aan de verenigingen. Deze uitvraag zal worden verstuurd naar de secretarissen van de verschillende verenigingen. De bedoeling is dat deze concepten worden besproken in de verenigingen. Omdat de verschillende secties nu al bezig zijn met het programma van volgend jaar zullen we de uitvraag op zo kort mogelijk termijn versturen.

Belangrijk
Het is belangrijk dat u nu uw mening laat horen, zodat wij als afdelingen goed uw standpunten kunnen vertegenwoordigen. Het NPO is op de hoogte van dit onderzoek onder de leden van de afdelingen 10 & 11.

Met vriendelijke groet,
De besturen van de afdeling 10 & 11

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.