Aan de besturen van de verenigingen aangesloten bij de afdelingen 10 en 11.

De werkgroep evaluatie nationaal vliegschema heeft twee vragenlijsten opgesteld:
- vragenlijst nationaal vliegprogramma 2019
vragenlijst nationaal vliegprogramma 2020
Via de eerste vragenlijst kunt u met uw leden het vliegseizoen 2019, gebaseerd op het nationale vliegschema, evalueren. Via de tweede vragenlijst kunt u met uw leden uw voorkeuren uitspreken m.b.t. het nationale vliegschema 2020.

Bij beide vragenlijsten zit een antwoordenlijst. Op dit formulier moeten de gegevens van de verenigingen ingevuld worden en de antwoorden op de gestelde vragen. Het antwoord bestaat uit een van de keuzemogelijkheden, dus a, b, c, d, e, of enz. Geen teksten plaatsen bij de antwoorden.
- antwoordenlijst enquete vliegprogramma 2019
- antwoordenlijst enquete vliegprogramma 2020

Deze antwoordlijsten moeten uiterlijk 13 oktober ingevuld verstuurd worden naar ktalen@home.nl. Voorkeur gaat uit naar het invullen van de antwoorden in het document, eventueel mogen de antwoorden ook op het formulier ingevuld worden. In dit geval de formulieren scannen en via mail versturen.

Vervolgens worden de gegevens uitgewerkt door de werkgroep en de uitkomsten worden gepresenteerd op de - ALV afdeling 10 op 25-10-2019 - ALV afdeling 11 op 15-11-2019

Belangrijk om te weten is, dat niet de afdelingen het nationaal vliegprogramma samenstellen. Dat doen de leden als lid van de secties! We benadrukken daarom ook dat de leden hun meningen en inzichten voor het nationaal vliegprogramma 2020 kenbaar maken op de sectievergaderingen op 5 oktober 2019.

Van u, als bestuur, wordt dus verwacht om op korte termijn de vragenlijsten te bespreken met uw leden. Als er vragen zijn, deze graag via de mail sturen naar ktalen@home.nl.

De werkgroep evaluatie nationaal vliegschema,

Theo Boelens
Gerald Ensing
Wim Konter
Klaas Talen

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.