De najaarsklassiekers 2019 hebben laten zien waar het Noorden groot in is, nl echte duivensport aanbieden, vol beleving, passie en plezier. Op een fantastische wijze wordt dit fenomeen georganiseerd door PV Flevoland uit Urk.

Twee zaken wil de organisatie nog onder uw aandacht brengen

Bonnenverkoop

Voor het RonaldMcDonaldhuis De Hoeve in Beesterzwaag houdt de najaarsklassiekers een bonnenverkoop op www.npoauction.com .

Met topbonnen van G&S Verkerk Reeuwijk, Pieter Woord/Louw v.d. Berg Urk (2 x internationaal overwinnaar), Comb. Atema Noordburgum, Klaas Talen Meppel, Comb. Verbree Putten, Baas/Berg de Kwakel (1 x internationaal overwinnaar), en nog vele andere topbonnen.

De bonnenverkoop loopt t.m. donderdagavond 24 oktober 21:00 uur.

Feestavond

Op vrijdagavond 25 oktober vind de feestavond plaats van de najaarsklassiekers. De deuren van het clubgebouw van PV Flevoland, Vormtweg 7N, Urk zijn geopend vanaf 19.30 uur. Het is verstandig om op de TomTom SV Urk in te tikken, wij zitten aan de rand van de parkeerplaats van de beroemde voetbalvereniging. Van alle prijswinnaars wordt verwacht dat zij persoonlijk hun prijzen komen afhalen (in deze editie hebben we 121 prijswinnaars), op www.taartvluchten.nl komt uiterlijk donderdag 24 oktober een totaallijst met prijswinnaars.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de feestavond. U heeft wel deelgenomen, maar niet geklokt of u heeft niet deelgenomen, kom gewoon langs en beleef de sfeer van deze organisatie. Vele hebben na een bezoek aan de feestavond besloten het volgend jaar deel te nemen.

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.