Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Uitvraag vacature 1e secretaris

fr96

 

Afdelingsbestuur Friesland ‘96

Samen met de NPO, collega-afdelingen, commissies én leden werkt het afdelingsbestuur Friesland ’96 aan de sportbeleving van de duivensport. Hoofdtaak van het afdelingsbestuur is het in stand houden en bevorderen van de postduivensport in Friesland e.o. Dat doen we door het organiseren van een eerlijke competitie met in acht neming van alle belangen van de basisleden.

Wegens het vertrek van de huidige secretaris is het bestuur afdeling op zoek naar een

1e Secretaris

Als secretaris bent u samen met de voorzitter en penningmeester lid van het Dagelijks Bestuur. U organiseert de agenda’s en verzorgt de verslaglegging van de vj en nj ALV’s en de bestuursbijeenkomsten. Daarnaast hoort het verzorgen van de correspondentie namens het bestuur afdeling, het beheer van het mailadres secretaris@friesland96.nl. en het afdelingsarchief tot uw taken. U bent de spil bij het opstellen van de jaarverslagen en verbindt hiervoor de commissies en het bestuur afdeling.

Deze werkzaamheden doet u niet alleen. Samen met de 2e secretaris stelt u een jaaroverzicht op en verdeelt de werkzaamheden.

Wij zoeken een vernieuwer met lef die mee wil helpen de duivensport op een hoger plan te brengen. Die verder durft te kijken als de eigen belangen en daarbij partijen verbindt. Een secretaris die de energie heeft om soepel (bestuurlijke) hindernissen te nemen in een boeiende omgeving van verandering. Een secretaris die niet opziet om tegen de stroom in te roeien, moeilijke keuzes eenvoudig bespreekbaar maakt en helder uitlegt.

Bent u die communicatievaardige bestuurder met een gedegen inzicht in en kennis van de duivensportcultuur? Bent u die samenwerkende onderhandelaar? Kunt overtuigen met creativiteit? En zit besturen in uw bloed?

Dan zijn wij naar u op zoek!

Wij bieden u een plezierige bestuursomgeving. Het bestuur afdeling functioneert als team, waar we complementair aan elkaar zijn. Maar biedt ook ruimte voor eigen initiatief en vraagt zelfstandigheid en een pro-actieve houding daar waar nodig. Elke bestuursvergadering koffie met een dikke koek maakt van elke bestuursvergadering een avondje uit.

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter Simon Kuipers (tel.: 0512 303048).

U kunt u beschikbaarheid aangeven via secretaris@friesland96.nl. We zien uw aanmelding graag vóór 1 december 2018 tegemoet.